De beroemde trui van Sarah Lund

The Killing sweater
Ook de beroemde trui van Sarah Lund hebben? De hoofdpersoon van de spannende Deense dramaserie heeft het ontwerpersduo Gudrun & Gudrun bekend gemaakt. Lees hier hoe je zelf aan zo'n trui kunt komen. 

Beroemde trui

Sarah Lund, hoofdpersoon in de Deense dramaserie The Killing heeft een favoriete trui die ze bijna elke aflevering aan heeft. Sommige fans zouden een moord doen om deze trui te bemachtigen, maar gelukkig kun je hem ook gewoon online kopen. Neem een kijkje op de website van het Færøer ontwerpersduo Gudrun & Gudrun en koop de favoriete trui van supermodel Helena Christensen. Zelfs Camilla, Hertogin van Cornwall heeft er een!

Brei je eigen trui!

In seizoen 2 van The Killing wordt Sarah Lund gespot met een nieuwe trui. Deze donkerrode trui past perfect bij de donkere sfeer van de serie. Kun je breien, dan kun je dankzij het breipatroon van The Radio Times zelf de trui van Sarah Lund breien!

The Killing deze zomer bij Nederland 2

Deze zomer start de KRO met het uitzenden van seizoen 1 en 2 van de spannende serie The Killing. Op 23 juli 2012 om 22.45 uur gaat de marathon van start en kun je zes weken lang, van maandag tot en met vrijdag de 30 afleveringen achter elkaar bekijken! Lees meer over The Killing
 

Share this page