Verder naar inhoud
People on Lyngvig Beach West Jutland
An aerial view of the island of Birkholm in the South Fyn archipelago of Denmark

Buitenleven vakanties

Foto:Michael Maagaard&Simone Juul Borring

Be an Explorist in Denemarken

Zonsondergangen over glooiende landschappen, zandkastelen maken op het strand, warme kaneelbroodjes bij de koffie, een wandeling langs de kust, de geur van de bloemen en geluiden van de zee... hier is het genieten van de magie van het alledaagse.

Het is dat gevoel van rust en kalmte wat een vakantie in Denemarken zo kenmerkt, alles gaat net even wat rustiger aan en dat merk je aan alles. Vind hier inspiratie voor jouw buitenleven vakantie en geniet van het leven op de Deense manier. 

Waar wil je naartoe?

Dit zijn de mooiste regio's voor buitenleven vakanties in Denemarken. Van bestemmingen voor romantisch samen weg tot bestemmingen voor het hele gezin. De aangrenzende regio's staan opeenvolgend, zodat je makkelijker kunt plannen:

Overnachten in de natuur of aan zee?

Overnachten op een 5 miljoen sterren camping? Vanaf onze prachtige gelegen campings, veelal middenin de natuur of aan zee, is het mogelijk. Wie het graag nóg avontuurlijker maakt en het buitenleven gevoel ook 's nachts wil voortzetten kan overnachten in de natuurshelters. Liever na wat meer comfort uitgerust aan iedere vakantiedag beginnen? In onze hotels en vakantieparken kom je heerlijk tot rust. Of kies je toch liever voor een vakantiehuis aan zee...? Wissel je graag verschillende locaties en accommodaties af? Dan zijn de Denemarken rondreizen misschien iets voor jou! 

Summer houses at the coast of Klitmøller

Vind jouw droom accommodatie

Foto: Mette Johnsen

Ontspannen naar Denemarken met een hybride Scandlines veerboot

De reistijd naar Denemarken verkorten terwijl je geniet van het uitzicht op de Oostzee? De moderne hybride veerboten van Scandlines gaan elk half uur vanuit Puttgarden of tot 10 keer per dag vanuit Rostock over de Baltische Zee. Om nog meer C02 te besparen maken 2 veerboten al gebruik van windenergie uit innovatieve rotorzeilen. Als je van tevoren online boekt krijg je een kleine korting, en de tickets zijn geldig voor alle vertrekken op de geboekte dag. 

VisitDenmark nieuwsbrief

Share your wonders: