Verder naar inhoud
Supping in the sea near Lønstrup
Mols Bjerge in Regio Aarhus

Buitenleven vakanties

Foto:Daniel Brandt Andersen&Daniel Villadsen

Waar wil je naartoe?

Dit zijn de mooiste regio's voor buitenleven vakanties in Denemarken. Van bestemmingen voor romantisch samen weg tot bestemmingen voor het hele gezin. De aangrenzende regio's staan opeenvolgend, zodat je makkelijker kunt plannen:

Overnachten in de natuur of aan zee?

Overnachten op een 5 miljoen sterren camping? Vanaf onze prachtige gelegen campings, veelal middenin de natuur of aan zee, is het mogelijk. Wie het graag nóg avontuurlijker maakt en het buitenleven gevoel ook 's nachts wil voortzetten kan overnachten in de natuurshelters. Liever na wat meer comfort uitgerust aan iedere vakantiedag beginnen? In onze hotels en vakantieparken kom je heerlijk tot rust. Of kies je toch liever voor een vakantiehuis aan zee...? Wissel je graag verschillende locaties en accommodaties af? Dan zijn de Denemarken rondreizen misschien iets voor jou! 

Ontspannen naar Denemarken met een hybride Scandlines veerboot

De reistijd naar Denemarken verkorten terwijl je geniet van het uitzicht op de Oostzee? De moderne hybride veerboten van Scandlines gaan elk half uur vanuit Puttgarden of tot 10 keer per dag vanuit Rostock over de Baltische Zee. Om nog meer C02 te besparen maken 2 veerboten al gebruik van windenergie uit innovatieve rotorzeilen. Als je van tevoren online boekt krijg je een kleine korting, en de tickets zijn geldig voor alle vertrekken op de geboekte dag. 

VisitDenmark nieuwsbrief

Share your wonders: