CampaignDE Ferienhauserurlaub Nordsee Lego House

LEGOLAND®

LEGOLAND Billund Resort is het bekende en populaire attractiepark voor families en kinderen van alle leeftijden. Er is zoveel leuks, snelheid en actie te beleven voor de hele familie. 

Niets miniatuursachtig aan

Er is niets miniatuurachtigs aan de LEGOLAND ervaring. Beleef de ultieme sensatie van LEGO® NINJAGO® in het interactieve LEGO® NINJAGO® The Ride, waar je de vuur-, bliksem-, aarde- en ijselementen onder de knie moet krijgen – in 3D. Zonder de hulp van deze krachten kunnen de ninja’s The Great Devourer niet verslaan. Durf het aan om Ghost – The Haunted House binnen te gaan met de huiveringwekkende, griezelige kruipbeestjes en maak een wilde rit op de Polar X-plorer. Adem de geur in van vers, op het kampvuur gebakken brood in het Indianenkamp en neem de kleine wonderen in heel Miniland in u op. Vanaf een hoogte van 36 meter biedt LEGOTOP® een fantastisch uitzicht over de meer dan 65 miljoen LEGO® blokjes beneden. 

Nieuwe attractie: Battle of the Brick

Treed binnen in een sprookjeswereld in LEGOLAND®: Kom kijken naar de nieuwste attractie van het jaar, Battle of The Brick - een grootse riddershow met levende paarden en moedige ridders, die jullie hulp kunnen gebruiken om de felbegeerde LEGO® trofee te winnen. Niemand weet hoe het toernooi afloopt…

WORLD'S TALLEST®

Kijk naar de hemel en beleef vijf bouwwonderen – allemaal onderdeel van WORLD’S TALLEST in Miniland. Er zijn meer dan 830.000 LEGO® blokjes gebruikt om replica’s van vijf van de hoogste gebouwen ter wereld te bouwen: de Burj Khalifa, de Shanghai Tower, het Makkah Royal Clock Tower Hotel, het One World Trade Center en Taipei 101. De Eiffeltoren en onze eigen LEGOTOP® van 24 cm, maken deel uit van de grootheidswaanzin en zijn ook van de partij. Geniet op volle kracht van de hemelhoge ‘wow’-ervaring van deze modellen, gebouwd op een schaal van 1:150.

LEGO® House

Op 28 september 2017 opende LEGO de deuren van een nieuwe attractie voor LEGO bouwers van alle leeftijden! LEGO House is een kleurrijk gebouw met interactieve tentoonstellingen, bouwzones en LEGO modellen voor LEGO liefhebbers van over de hele wereld. LEGO House is ontworpen door de bekende architect Bjarke Ingels en bevindt zich in Billund.  Creëer allerlei LEGO modellen en ontdek de gekleurde zones in het huis van blokken. Lees meer over het LEGO House hier

LEGOLAND®: Overnachten in stijl 

Je kunt in en om LEGOLAND op verschillende manieren overnachten.In het 4-sterren Hotel LEGOLAND overnacht je midden in LEGOLAND. Je kunt kiezen uit diverse themakamers zoals prinsessen, ridders, avontuurlijke helden of de meiden van LEGO® Friends.

LEGOLAND® Holiday Village

Vlak naastLEGOLAND vind je het LEGOLAND® Holiday Village met tal van buitenactiviteiten en veel ruimte om te spelen. Nu kun je ook overnachten in een LEGO® NINJAGO® hut. Breng de nacht door in de geheime ninja-trainingshutten die zijn ingericht met allerlei van LEGO® stenen gebouwde details, zoals werpsterren, kristallen en de hoed van Meester Wu.

Slaap in een wildernis-ton

Ben je meer een natuurtype? Breng dan de nacht door in een wildernis-ton! Overnacht in de vrije natuur in een hele bijzondere houten ton met volop ruimte voor pioniersavonturen en gezelligheid. Overal om de ton heen vind je van LEGO® stenen gebouwde figuren van wilde dieren - en er zijn er zelfs een paar in de hut. Een oergezellige en speciale belevenis voor het hele gezin. Je kunt ook kiezen voor een overnachting in een Wild Westen hut, een familiekamer in piratenthema of in een echte Noord-Amerikaanse tipi op de camping. Natuurlijk kun je ook nog steeds je eigen tent of caravan meenemen.

Castle Hotel

Ridders, tovenaars en prinsessen: de ultieme LEGOLAND ervaring voor wie overnacht in het splinternieuwe Castle Hotel - een echt kasteel met sprookjesachtige themakamers.