Møns Klint in het najaar
Kopenhagen's achtertuin:

Zuid-Seeland, Møn, Lolland en Falster

Dodekalitten

VisitDenmark x Red Bull

Op deze locaties in Zuid-Seeland liet Kriss Kyle, Red Bull atleet, de wildste tricks zien.

Zuid-Seeland, Møn, Lolland en Falster

Het is ongeveer een uur rijden vanaf Kopenhagen naar  Zuid-Seeland, Lolland, Falster en Møn. Een prachtig, natuurrijk en gevarieerd stuk Denemarken. Ervaar Møns Klint, de uitkijktoren in het avonturenpark Camp AdventureKnuthenborg SafariparkDanmarks Borgcenter of het waterparadijs in het vakantiepark LALANDIA®. De veerboten van Scandlines brengen je snel van Duitsland naar Denemarken. De overtocht van Puttgarden naar Rødby Havn duurt slechts 45 minuten en ieder half uur vertrekt er een boot richting Denemarken (en Duitsland). De veerboot van Rostock naar Gedser vaart 10 keer per dag en deze overtocht duurt een uur en 45 minuten. Vind meer informatie over de regio's Zuid-Seeland/Møn hier en Lolland-Falster hier.  

Actie & avontuur in het bos

Camp Adventure is een unieke ervaring midden in de natuur op Seeland. Het is niet alleen het grootste klimpark van Denemarken, maar heeft sinds 1 april een spectaculaire 45 meter hoge uitzichtstoren gekregen, de Skovtårnet (The Forest Tower).

Spectaculaire witte kliffen

Møns Klint is een uniek natuurfenomeen. De spectaculaire witte kliffen, de bossen en open velden zijn fantastisch mooi en zeker de moeite waard om eens te bezoeken.

LALANDIA® - Vakantieparadijs in Rødby Havn

Het vakantiepark Lalandia® in Rødby (Lolland) biedt activiteiten voor het hele gezin. De hoofdattractie is de Lalandia Aquadome™ met zijn snelle glijbanen, bubbelbaden en kindvriendelijke zwembaden.

Ga op safari in Denemarken

Ga op safari in Knuthenborg Safaripark en kom oog in oog te staan met verschillende wilde dieren. Je kunt hier vanaf nu ook overnachten en verblijven op het Knuthenborg Camp terwijl je uitkijkt over de savanne.

The Medieval Centre

Stap in een tijdmachine en ga 610 jaar terug in de tijd. In het dorpje Sundkøbing kun je ervaren hoe men woonde en leefde in de middeleeuwen.

GeoCenter Møns Klint

In GeoCenter Møns Klint leer je meer over de geschiedenis en de natuur van Denemarken in een fantastische omgeving. (Foto: GeoCenter Mønt Klint)

Ontdek Lolland-Falster op de fiets

Het platte landschap en de landweggetjes zijn perfect voor een fietsvakantie - het maakt niet uit of je een lange tocht wilt maken of een kleine tocht om te genieten van de buitenlucht.

Ga terug naar de tijd van kastelen en vikingen

De Danish Castle Centre is een nationaal onderzoeks- en bezoekerscentrum over kastelen, koningen en de middeleeuwen.

De eilanden Lolland-Falster

Met bijna 600 km kustlijn met stranden en havens zijn de Lolland-Falster eilanden met een afwisselend landschap waar van alles te doen is voor jong en oud.

Gavnø Castle

Gavnø Castle biedt veel bezienswaardigheden en activiteiten voor het hele gezin. Bezoek bijvoorbeeld het sprookjesachtige kasteel of maak een wandeling door de historische tuin.

Proef de lekkerste natuurlijke voedingswaren

Een bezoek aan Lolland en Falster biedt een unieke smaakervaring - hier vind je de lekkerste natuurlijke voedingswaren dankzij het gunstige klimaat.

De kliffen van UNESCO Stevns Klint

Het fantastische Stevns Klint is een 15 kilometer lange kuststrook met kliffen van krijtgesteente, die in 2014 zijn opgenomen op de UNESCO lijst van Werelderfgoederen.

Accommodaties

Vakantieparken

In ieder geval is er alles wat een gezin zich tijdens een vakantie wenst. De meeste vakantieparken in Denemarken liggen op een steenworp afstand van z...

Campings

Of je nu kampeert in een tent, een trekkershut, een camper of een caravan, je merkt altijd dat de kwaliteit op de Deense campings absoluut tot de best...

Vakantiehuis

De meeste vakantiehuizen in Denemarken hebben 4 - 6 bedden, maar er zijn natuurlijk ook grotere huizen te vinden. Deze liggen vooral langs de westkust...

Rondreizen

Denk dan eens aan een rondreis in Denemarken. Op deze manier kun je namelijk Denemarken pas echt ontdekken. Er zijn verschillende reisaanbieders die r...