The white cliffs of Moen

Kleurrijke natuur in de achtertuin van Kopenhagen

Het is ongeveer een uur rijden vanaf Kopenhagen naar  Zuid-Seeland, Møn en Lolland-Falster.  Ervaar de kleurrijke natuur in deze regio.  Ga eilandhoppen op en rondom de kleine gezellige eilandjes Lolland-Falster of ontdek het indrukwekkende Dodekalitten. Bezoek de mooie kliffen Møns Klint en Stevns Klint of geniet van het uitzicht vanaf de uitkijktoren in Camp Adventure

 

 

Camp Adventure tower

Fantastisch uitzicht: 45 meter hoge uitkijktoren

Met Scandlines van Duitsland naar Denemarken

De veerboten van Scandlines brengen je snel van Duitsland naar Denemarken. De overtocht van Puttgarden naar Rødby Havn duurt slechts 45 minuten en ieder half uur vertrekt er een boot richting Denemarken (en Duitsland). De veerboot van Rostock naar Gedser vaart 10 keer per dag en deze overtocht duurt een uur en 45 minuten.

Scanlines

Voor cultuurliefhebbers: Kastelen, vikingen en organisch eten

Wil je een beetje cultuur snuiven tijdens je vakantie op de Oost-Deense eilanden? In deze regio kun je kastelen bezoeken en ervaren hoe het leven was tijdens de Deense middeleeuwen. En voor als je lekker wilt eten,  kun je op Lolland-Falster genieten van allerlei heerlijke lokale voedingswaren. 

 

 

Voor het hele gezin

Verblijf in het vakantieparadijs Lalandia en bezoek Knuthenborg Safari Park - een grote savannah met meer dan duizend dieren, inclusief giraffen, apen, tijgers en nog veel meer. Ga terug in de tijd naar het jaar 1410 in het Middeleeuws Centrum en ervaar het middeleeuwse leven. Of ga zelfs verder terug in de tijd in het Geocenter Møns Klint, want hier kun je namelijk meer leren over hoe Denemarken is ontstaan. 

 

 

 
Knuthenborg Safaripark

Kom dichtbij de wildernis in Knuthenborg Safari Park

De Oostzeeroute op Lolland-Falster

Lolland-Falster op de fiets verkennen

VisitDenmark x Red Bull

Op deze locaties in Zuid-Seeland liet Kriss Kyle, Red Bull atleet, de wildste tricks zien.

Red Bull BMX Kiss Kyle at Møns Klint

Møns Klint

Red Bull trials biker Kriss Kyle at Camp Adventure

Forest Tower