Scandlines

Flexibel en hybride naar Denemarken met Scandlines

19.4.2022
Author: Tatjana Marck
Foto: Scandlines

Ontspannen op reis naar de Deense eilanden kan dit vakantieseizoen voordelig en flexibel met de hybride ferry's van Scandlines.

Van 19 april tot 8 mei is het mogelijk een Summer Deal ticket te boeken voor een overtocht naar Denemarken, waarbij rekening wordt gehouden met de veranderende wensen of omstandigheden van de reiziger.

Met de Summer Deal speelt de ferrymaatschappij in op het toenemende aantal last-minute boekingen en wordt het makkelijker voor de reiziger om de reisplanning aan te passen aan veranderende wensen of omstandigheden. Zo kan een Summer Deal ticket zonder omboekingskosten worden gewijzigd naar een afvaart op een eerder of later tijdstip op de dag van vertrek en zijn de tickets tot 20% goedkoper dan het reguliere tarief. De Summer Deal tickets zijn geldig voor afvaarten naar Rødby op het eiland Lolland (45 minuten) en Gedser op het eiland Falster (2 uur) in de periode van 19 mei - 31 augustus 2022; de terugreis kan plaatsvinden tot 22 december 2022.  

Eilandenrijk Denemarken 
Denemarken telt 444 eilanden. Eilandhoppen begint al met een overtocht van Scandlines richting het meest zuidelijke eiland Lolland. De reiziger geniet niet alleen van een kortere reistijd en een selectie van Scandinavische specialiteiten, maar ook van het uitzicht over de Oostzee. Eenmaal op Lolland opent een wereld van lange kustlijnen met kindvriendelijke stranden en fijn, wit zand. Vele hiervan zijn gecertificeerd met de Blauwe Vlag - hét teken dat het water van topkwaliteit is. Samen met de Oost-Deense eilanden Falster en Seeland beleeft de reiziger culinaire- en natuurhoogtepunten in de wereld van het relaxte Deense eilandleven.   

Duurzame vloot Scandlines 
Met het oog op een reductie van de scheepvaartemissie en een groenere toekomst investeert Scandlines in duurzame technologie, waaronder een hybride-aandrijfsysteem voor de schepen. Met frequente afvaarten, korte oversteektijden en een vloot van zes hybride schepen en een met een innovatief rotorzeil is Scandlines een pionier op het gebied van groene overtochten.  

Summer Deal  

 • Tot 20% korting op een retourticket. 
   
 • EUR 156,- bij vertrek vanaf Puttgarden en EUR 206,- vanaf Rostock voor een auto tot 6 meter en maximaal 9 personen. 
   
 • Flexibele tickets: in de periode van 19 mei - 31 augustus 2022 is de overtocht naar Denemarken op de geboekte dag op iedere afvaart mogelijk. De terugreis kan plaatsvinden op iedere afvaart tussen 20 mei 2022 en 22 december 2022. 
   
 • Verruimde annuleringsmogelijkheden: ticket voor terugreis kan drie maanden na de geboekte afvaart geannuleerd worden met volledige restitutie. 
   
 • Flexibel reizen: afvaarten vanaf Puttgarden vertrekken 2 keer per uur; vanaf Rostock tot 10 keer per dag. 
   
 • Een Summer Deal ticket is exclusief te boeken in de periode van 19 april - 8 mei 2022 via www.scandlines.com/summerdeal 

 

Meer informatie 

Scandlines en tarieven:
www.scandlines.com

Hoofdfoto Scandlines:
www.mynewsdesk.com/de/scandlines/images/familie-1322260

Beeldmateriaal Scandlines:
www.mynewsdesk.com/de/scandlines/latest_media