VisitDenmark
Louisiana Museum of Modern Art

Maudy's tips for getting to know Denmark

Join our travel trade representative in Holland, Maudy van der Laan-Zweekhorst, as she gives you a personal tour of her top places to visit in Denmark. 

Denemarken ontdekken? Hier zijn 6 tips van Maudy van der Laan, marketing manager bij VisitDenmark

Dat Denemarken mijn favoriete vakantiebestemming is, zal niemand verbazen. Dikwijls krijg ik de vraag “wat moeten wij nu echt gezien hebben in Denemarken”. Hierbij mijn tips, maar vergeet niet er is nog veel meer te zien!

Lijst
Kaart
The white cliffs of Moen

Møns Klint

Møns Klint, de indrukwekkende witte krijtrotsen zijn te vinden op het eiland Møn. Van dit beeld kan ik geen genoeg krijgen, zo mooi is het hier. En voor wie het leuk vindt: je kunt hier langs het strand op zoek gaan naar fossielen!

Vikings at Ribe Vikingecenter

Ribe VikingeCenter

Ribe is het oudste stadje van Scandinavië, hier kwamen Vikingen bijeen om samen handel te drijven. Naast een zeer gezellige en authentieke centrum, vind je hier, niet voor niets, ook het Ribe VikingeCenter waar je alles te weten kunt komen over de tijd van de Vikingen. Nog een tip: ben je er in de meivakantie? Breng dan een bezoek aan de internationale Vikingmarkt die hier jaarlijks georganiseerd wordt.

Skovtårnet

Op het grootste Deense eiland Seeland vind je Skovtårnet. Deze 45 meter hoge uitkijktoren geeft je een waanzinnig uitzicht over het eiland. Je loopt maar liefst 22 meter hoger dan de boomtoppen! De toren is dan ook het hoogste punt van het eiland en een must see voor iedereen die hier met vakantie is.

Maudy van der Laan-Zweekhorst
Want to know more? Contact Maudy

Marketing Manager, Holland

mz@visitdenmark.com

Direct:+31 71 5233283
Mobile:+31 63 0070991