VisitDenmark
Love for the Campsite

Dit zijn de activiteiten uit 'Love for the Campsite'

In 'Love for the Campsite' worden door de deelnemers en reisleiders allerlei leuke activiteiten ondernomen. Wij zetten deze activiteiten hier even per bestemming voor je op een rijtje. Kun je ze zelf ook gaan doen! 

 

Aflevering 1 & 2: Zuid-Jutland

In de eerste twee afleveringen van 'Love for the Campsite' komen de reisleiders en deelnemers aan in Denemarken. De eerste paar nachten verblijven ze op de Dreyby Camping in Zuid-Jutland. Hier wandelt Patrick met zijn team over de Gendarm Stien en wordt er een echte zuidjutse broodtaart gemaakt in Sønderborg. Tevens bezoeken het historisch centrum Dybbøl Banke. Ron en zijn team ontdekken Zuid-Jutland per paard en wagen het bos van Gråsten en eten zij een boerderij-ijsje. Ook komen ze meer weten over de N8 fietsroute en maken ze zelf gin.  

Lijst
Kaart

Aflevering 3: Limfjord

In de derde aflevering rijden de reisleiders en deelnemers door naar de regio Limfjord.

Lijst
Kaart

Aflevering 4 & 5: Noord-Jutland

In aflevering 4 & 5 ontdekken de reisleiders en deelnemers de regio Noord-Jutland. Hier gaan ze o.a. paardrijden op IJslandse paarden en leren ze bodysurfen. 

Lijst
Kaart

Aflevering 6 & 7: Zuid-Seeland & Møn

Het zuiden van Seeland en het eiland Møn worden in de afleveringen 6 & 7 bezocht. Hier wordt o.a. kanogevaren en een bezoek gebracht aan het Gavnøslot.

Lijst
Kaart