Kamperen aan zee

Waar je ook bent  in Denemarken, de zee is nooit meer dan vijfenvijftig km van je vandaan. Ideaal voor degene die graag willen kamperen aan de Noordzee of Oostzee! Naast de zee zijn er natuurlijk nog de meren en fjorden zoals de Limfjord. De meeste campings in Denemarken liggen dan ook vlakbij het water.

En wat de campings betreft, ze behoren tot het beste wat Denemarken te bieden heeft en bieden prima service!

Caming family

Campingroutes

Om je op weg te helpen bij de planning van je kampeervakantie aan zee, hebben we een aantal themaroutes samengesteld. Het complete aanbod kun je gratis downloaden. Opgeteld zijn het meer dan 300 tips. Voor degene die willen kamperen aan zee hebben we uit de 19 beschikbare routes een kleine selectie gemaakt. 

Camping boy

Kamperen aan zee: eilanden

Kamperen aan zee doe je natuurlijk op een eiland en dat is in Denemarken, met zijn meer dan 400 eilanden, een heel aparte ervaring. Veel eilanden zijn klein en daardoor overzichtelijk en beschikken over ongerepte natuur. Ze zijn ook vaak aantrekkelijk voor hengelsportliefhebbers. Daarnaast zijn er tal van attracties en bezienswaardigheden zoals vogelreservaten, landhuizen en kastelen. De eilanden zijn gemakkelijk bereikbaar, met de auto of met een van de vele grote en kleine veerponten. Bekijk de eilanden-route

Share this page