Panorama routes

De 26 Deense Panorama fietsroutes gaan via prachtige fietswegen en –paden naar de mooiste plekjes langs de kusten van Denemarken. Je belandt meteen in natuurgebieden, waar de drukte van de steden en stadjes ver weg lijkt. ’n Frisse wind door de haren en het gezang van de leeuwerik op de achtergrond. Aan de bosranden zie je de vogels druk bezig, terwijl de wolkenluchten imposant zijn. Vanaf een fietszadel beleef je deze kleine pareltjes heel intens.
Nieuwsgierig? Bekijk de film 'Life seems bigger on a bike'.

De twee hoofdroutes, nationale route nr 1 en nr 9, zijn te koop via de
Fietsvakantiewinkel. Bekijk hier de kaart van de Panorama fietsroutes. 

 

Panorama fietsroutes

De 26 Panorama fietsroutes zijn stukken van de nationale routes langs de westkust van Jutland of van de bekende internationale fietsroute Berlijn-Kopenhagen. Deze Panoramaroutes zijn op maat gemaakt voor de liefhebbers van een mooi dagtochtje en die graag op een vaste plek verblijven zoals op één van de 500 gecertificeerde Deense campings. Op ieder gewenst punt langs de route kun je aan je tocht beginnen. Benieuwd naar andere fietsmogelijkheden? Ga daar naar Fietsen in Denemarken en ga naar Boekingsadressen voor een overzicht van aanbieders van fietsvakanties in Denemarken. 

Download hier de gratis Bike & Stay app

Beschikbaar voor zowel Android als iOS.

Panorama cykelruter i Danmark

Life seems bigger on a bike

Denemarken is een klein, overwegend vlak land met tal van fietspaden, die leiden naar kleine, verborgen wonderen. Juist daardoor voelt het leven op de fiets hier imposant.

Video: Life seems bigger on a bike

Video: Life seems bigger on a bike

Kies voor een overnachting en interessante natuur

De Panorama fietsroutes zijn in de eerste plaats voor jou gemaakt als liefhebber van een mooie en niet al te lange dagtocht met als uitgangspunt ’een vaste basis,' zoals een camping.  Zowel in Oost- als West-Denemarken zijn talrijke overnachtingsmogelijkheden met opties voor diverse activiteiten.

Fietsen in Denemarken

In Denemarken kun je heerlijk fietsen: 12.000 km fietsroutes, vlak terrein en korte afstanden tussen stadjes en bezienswaardigheden.