Nationaal Park Mols Bjerge

Nationale parken in Denemarken

Maak kennis met de nationale parken van Denemarken die zich verspreiden door het hele land. Geniet van de natuur tijdens een fiets- of wandeltocht, ga vogelspotten of spot de zeehonden aan de kust!

Troldeskoven

De natuur wacht op je, elke dag de hele dag

Denemarken heeft drie nationale parken, waar je een aantal van de mooiste en meest unieke landschappen van Denemarken kunt ontdekken. De Deense nationale parken zijn elke dag, de hele dag geopend. Je kunt de parken te voet verkennen of een heerlijke fietstocht maken. Ook kun je met de auto het park door. Let goed op de borden met toegangsinformatie voordat je een nationaal park binnenstapt. 

Ben je op zoek naar leuke tips voor een vakantiebestemming met net dat beetje méér? Kijk dan eens op vakantietips voor een méérvakantie in Denemarken

Playground

Activiteiten in het park

De nationale parken van Denemarken zijn ongerepte natuurlijke speelplaatsen, waar je kunt picknicken, fietsen, paardrijden, kamperen en kunt genieten rondom een kampvuur.  Elk park heeft een eigen bezoekerscentrum waar je tips kun krijgen hoe je het gebied het beste kunt verkennen. Hier kun je ook terecht voor handige parkgidsen en routes. 

Share this page