Tisvildeleje beach huts
Denemarken in de

zomervakantie

Vakantie naar Denemarken in de zomer

Denemarken is dé vakantiebestemming in de zomer. Ontdek de brede en lange stranden. Ga met de kids naar een leuke attractie. Hier vind je inspiratie voor een vakantie naar Denemarken in de zomer en zomervakantie.

Denemarken, dé vakantiebestemming voor kids (ook in de zomervakantie!)

Foto: Niclas Jessen

Kamperen in Denemarken

Ga en overweeg je om te gaan kamperen in Denemarken? Hier vind je dan alle info over een kampeervakantie in Denemarken.

LEGOLAND® Billund Resort

Bezoek het attractiepark van het leukste blokje ter wereld. Ontdek niet alleen LEGOLAND, maar ook alle andere activiteiten in het Billund Resort.

Ervaar de zomer in Denemarken

Bouw een zandkasteel: 19 stranden in Denemarken

Denemarken heeft misschien wel de mooiste stranden in Noord-Europa met wit zand, grote duinen, verfrissend water en uitgestrekte natuur. Je bent bovendien in Denemarken nooit verder dan 50km verwijderd van de kust. Kortom strand voor iedereen waar je ook bent in Denemarken.

Aanbiedingen in de zomervakantie 2020

Ben je op zoek naar een aanbieding voor een vakantie in Denemarken in de zomervakantie 2020. Vanaf Utrecht is het slechts 600 km rijden naar de Deense grens dus dichtbij! Kijk snel naar de aanbiedingen hieronder en boek nu nog je vakantie naar Denemarken.

19 natuurparels in Denemarken

Foto: @saschabendix

Niks is beter dan een Deense zomer

En dat willen we je ook graag laten zien met onderstaande foto's van Instagrammers die Denemarken al ontdekt hebben in de zomer.