Lekker dichtbij en zo veel te beleven!

Jutland

Jutland ligt lekker dichtbij - Op slechts 600 km rijden vanaf Utrecht. Voor je het weet ervaar je de rust en ruimte waar Jutland zo bekend om staat. Jutland heeft een gevarieerd landschap, waaronder brede zandstranden aan de westkust en intieme strandjes aan de oostkust. Verder vind je er gezellige kustplaatsjes, volop bezienswaardigheden en attracties. Laat je betoveren door Jutland.

 

Noord-Jutland: Eindeloze stranden en top attracties

Noord-Jutland is een bijzondere omgeving waar veel te zien en te doen is. Brede zandstranden en leuke attracties.

Hvide Sande: Strandvakantie aan zee en fjord

Hvide Sande ligt aan de westkust van Jutland, tussen de Noordzee en Ringkøbing Fjord. De lange en windrijke stranden zijn uitermate geschikt voor een actieve vakantie.

Zuid-Jutland: Dichtbij op vakantie

Een heerlijke bestemming vol historie en ideaal voor een vakantie met kids! Het gebied van Zuid-Jutland strekt zich uit van kust tot kust en is slechts 600 kilometer rijden vanaf Utrecht!

Djursland: Het wildste stukje Denemarken

De streek Djursland in het oosten van Jutland is een echte familiebestemming. Ga een dagje naar het strand of laat je verrassen door de vele avontuurlijke attracties en bezienswaardigheden.

Horsens: Hygge en activiteiten bij de kust van Oost-Jutland

Horsens is de perfecte bestemming voor degene die willen genieten van een heerlijke vakantie waarin je kunt relaxen en je jezelf even aan de dagelijkse sleur kunt onttrekken.

Limfjord: Dé bestemming voor fietsliefhebbers!

Dé beste outdoor bestemming van Denemarken! Perfect voor een relaxte vakantie met volop mogelijkheden om te fietsen.