Geranium, Rasmus Kofoed

Proef de gerechten van de beste chef-kok ter wereld 2011

Noma was het beste restaurant ter wereld in 2010, 2011, 2012 en 2014, maar ook 's werelds beste chef-kok 2011 vind je in dezelfde stad. Restaurant Noma en Restaurant Geranium zijn beide restaurants van wereldklasse.

Rasmus Kofoed

In 2011 behaalde Rasmus Kofoed de eerste plek bij de Bocuse d’Or wedstrijd in Frankrijk, het kampioenschap om de strijd naar de titel 'beste chef ter wereld'. De Bocuse d'Or wordt al sinds 1987 jaarlijks georganiseerd en deze wedstrijd staat dan ook bekend als de Olymische Spelen van het Koken. Rasmus won al goud bij de Europese kampioenschappen in 2010 en was daarna favoriet om ook deze titel te behalen. 

Restaurant Geranium

Rasmus reisde na het behalen van gouden beeldje terug naar Kopenhagen en is te vinden in de keuken van Restaurant Geranium. De missie van het restaurant is om maaltijden te bereiden die alle zintuigen prikkelen, herstellen, uitdagen en verrijken. Een Michelinster voor Geranium was dan ook het gevolg! Het restaurant is een veelbezochte en populaire eetgelegenheid in Kopenhagen, dus reserveer je tafel op tijd zodat je kunt genieten van de gerechten bereidt door de beste chef-kok ter wereld!

Lees meer over de Deense keuken.

Ervaar de New Nordic Kitchen in Kopenhagen. 

Share this page

Waar moet je zijn?

 

- Zoek restaurants in Denemarken

Zoek restaurants in Kopenhagen 

- Culinaire gids van Visit Copenhagen

- Culinaire evenementen

- Culinaire festivals

De Smørrebrød App van VisitDenmark