Verder naar inhoud
Bild von einem Paar mit E-Bikes auf Fahrradurlaub in Dänemark
Denemarken voor een

Actieve vakantie

Heartland Festival at Egeskov Castle Denmark

We willen je graag uitnodigen....

... om ons land beter te leren kennen. Ontdek de kleine wonderlijke ervaringen die jouw vakantie zo speciaal maken, door samen ervaringen te delen. Kajakken, surfen, golfen, vissen, fietsen of bijvoorbeeld wandelen of uitwaaien aan de kust - wat is jouw favoriete belevenis voor een actieve vakantie? 

Fietsvakantie

Ontdek ons mooie land op de fiets of mountainbike! Kies uit 11 nationale fietsroutes, laat je inspireren door de Tour de France 2022 Denemarken route en ontdek de mooiste gebieden om te mountainbiken.

Van wandelen tot surfen

Start je actieve vakantie met een heerlijke wandeling langs het strand of verken te voet één van de vele natuurrijke bossen die je bij ons kunt vinden. Korte en meerdaagse wandelroutes liggen voor je klaar door heel Denemarken. Liever surfen? Met meer dan 7300 km kustlijn kies je uit fantastische surfplekken voor beginners of gevorderden. Wist je dat de surfcondities op deze plek in Denemarken zelfs worden vergeleken met Hawaii? 

Dé vakantiebestemming voor kids

Bouw de prachtigste zandkastelen op het strand, stap op de fiets met het hele gezin of probeer een spannende attractie in een typisch Deens sommerland. 

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Dit vind je misschien ook interessant

Deze unieke yoga en wellness ervaringen wil je zelf proberen!
Spa Wellness Jylland
Natuur highlights en bezienswaardigheden
Tivoli Japanese Tower and The Golden Tower in spring
Activiteiten en highlights in het najaar
Dark Sky, Møns Klint
Paardrijden in Denemarken
Paar mit Pferden in den Reiterferien auf Fünen in Dänemark